Over ons

Ben je op zoek naar een onderwerp voor een werkstuk of een spreekbeurt? Dan helpt de Actuele Documentatiebank Jeugd je op weg.

De Actuele Documentatiebank Jeugd bestaat uit kant en klare dossiers over allerlei onderwerpen. De inhoud van de dossiers wordt regelmatig aangevuld en er komen vaak nieuwe dossiers bij.

Ieder dossier bestaat uit:

  • Een korte uitleg over het onderwerp.
  • Allerlei artikelen over het onderwerp.
    Deze artikelen komen uit tijdschriften en dagbladen.
  • Een literatuurlijst.
    Je kunt deze boeken vinden of aanvragen in de openbare bibliotheek of bij de mediatheek in je school.
  • Websites met nog meer informatie, foto's en films die passen bij het onderwerp.
  • Foto's van het ANP (Algemeen Nederlands Persbureau).

Let op!

Voor het samenstellen van de dossiers in de Actuele Documentatiebank Jeugd maakt NBD Biblion gebruik van diverse bronnen. Wij denken dat het gaat om de meest actuele, juiste en duidelijke informatie. NBD Biblion kan echter niet instaan voor de juistheid van de aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe en indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de, via de Actuele Documentatiebank Jeugd ter beschikking gestelde, informatie.

De Actuele Documentatiebank Jeugd is alleen volledig te bekijken in de openbare bibliotheek of in de mediatheek op jouw school. Vraag naar de mogelijkheden.

NBD Biblion

De Actuele Documentatiebank is een product van NBD Biblion. Meer informatie over NBD Biblion vind je op www.nbdbiblion.nl.